måndag 6 februari 2012

Vip-kö till nattklubben på Café Opera

Det blev inget fiske för mig denna helg, kanske lika bra det, då det ändå var så svinkallt.
Det blev en helhelg i storstan tillsammans med 619 andra låssmeder från landets alla hörn å kanter.
En mycket trevlig tillställning som började tidigt Lördag morgon med tåg mot Stockholm och gott om tid för incheckning på hotellet, trodde vi ja men vi åkte ju med SJ, loket pajade strax efter Sala.
Efter färd med buss resten av vägen hann vi precis i tid till vår grossist, som för övrigt stod för hela kalaset, och skaka hand med Paulo Roberto som hade "lagat mat" till oss.
Eftermiddagen flöt på med leverantörsutställare, vimmel och en hel del öl.
Efter en uppfräschning på hotellet var det dax för en trerätters på Café Opera och kl 01:00 på Söndag morgon fick vi en egen vip-kö till Café Operas nattklubb, vakterna där brukar vara ganska hårda så jag blev lite förvånad att jag kom in.
Det var nog både första och sista gången man satt sin fot där inne, bara en massa salongsberusade lite finare "innefolk" som stod som packade sillar och försökte röra sig till musik, en 25 cl mellanöl kostade 62 spänn.
Två taxiresor och en lång promenad senare, nämligen kl 05:00, hittade vi till hotellet, så kan det gå om man inte riktigt kommer ihåg var man bor.
Så efter 16 timmar med ett stadigt intag av diverse alkoholhaltiga drycker så hade man lite ont i håret igår kan man säga.
Blir det någon mer vända till storstan så får det bli isen på Mälaren i stället.

Till helgen blir det Insjön på Lördag och KM-2 på Söndag :-)

Ha de // Lars

2 kommentarer:

Storm sa...

Stackars liten ;-)

Hae't Gött !

Lars Jansson sa...

Tack Jörgen !! :-)

Syns på insjön