lördag 2 juni 2012

Fiske i framtiden?

Jodå, här kommer en grov presentation av vad som händer den närmaste tiden.

Nästa vecka kommer det att bli ett möte med GREEN-TEAM angående en fiskeaktivitet ute vid Näs fritidsgård. Vid en tidigare tillfälle för ett par år sedan tog vi ut ungdomar från Gruvrisets fritidsgård till lite mete i Främbyviken.
Min förhoppning då var att vi skulle etablera en mera långvarig kontakt med fritidsgårdarna i Falu kommun, men tyvärr rann den intentionen ut i sanden. Nu gör vi ett nytt försök så får vi se vad som händer. Någon gång efter sommarlovet verkar det vara aktuellt att ordna en aktivitet med inslag av fiske.

Tjejmetet under Runndagarna verkar det som vi kan genomföra som planerat, trots att det krockar ordentligt med SM i mete i Östersund.

Den 2 februari 2013 arrangeras svenska mästerskapen i ett antal grenar för TELIA´s anställda i Falun. Vi har fått förfrågan att arrangera pimpeltävlingen och ett närmare möte tillsammans med Visitfalunborlänge och Telia kommer att klargöra tillexempel vad som är skälig ersättning för att Falubygdens Sfk håller i själva tävlingen. Förslag emottages tacksamt.

Ansökan om arrangerandet av pimpelSM 2014 tillsammans med Borlänge Sfk är inlämnad och definitivt besked om eventuellt beviljande väntas tidigast i november 2012.

Fördriv gärna tiden i sommar  med att ta ett barn ut på fiske. Inte nog med att det är otroligt kul att umgås med sina egna eller andras barn i fiskesammanhang, det kan resultera i fina priser dessutom. Gå in på http://www.sportfiskarna.se/ungdom/FramtidensSportfiskare/tabid/521/Default.aspx och se vad ni kan vinna.... förutom en fiskekamrat för livet ..... eller en ny medlem till klubben.
Klubben har ett antal metspön och ett fåtal kastspön till utlåning om det skulle fattas redskap. Det går förstås utmärkt att ta med dom riktigt tävlingssugna på både Torsdagsmete, Tjejmete, Falumästerskapet och 6timmars!

Trevlig sommar!

Inga kommentarer: