lördag 28 januari 2012

135 gram i snitt

Då har man "varpat" upp nästan 24 kg abborre ur den smått otroliga Björköfjärden, det räckte tyvärr bara till en 2:a plats, men jag är mer än nöjd ändå eftersom 1:a pris gick till Micke "baddarn" Rehnman och han är det inte lätt att fiska ifrån på den sjön kan jag säga.
Baddarn hade över 28 kg.
Steve placerade sig också och kom 6:a på nästan 15 kg.

Götes katt var nog i alla fall dagens absoluta vinnare som fick mer än 46 kg mumsiga abborrar, skulle tro att den katten har mat åtminstone hela nästa vecka :-)

Med trasiga händer och lite ont här o där så blir det inget mer fiske denna helg.

Resultat

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbbat Lars
MVH Rickard

Anonym sa...

Hej! Bra fiskat och bra färdats grabbar. Kul att ni kom! //Micke W

Lars Jansson sa...

Tack ska du ha Rickard, hade lite förhoppning om 30+ efter första timmen men det höll inte ända fram, pers. rekord blev det i alla fall :-)

Micke, det är alltid lika roligt att vara där, tack ska ni ha.
Jag antar att ni åker på Kälarne cup den 10-11 mars, annars är ni mycket välkommna till falun/Borlänge mästerskapet samma helg :-)

Anonym sa...

Hade varit självklart med Kälarne Cup om det inte vore för att distriktet fick lägga om tävlingsprogrammet när datum SM för pimpel och mormyska bestämdes så sent. Just denna helg så har vi DM på söndagen och själv arrangerar vi Y-Nappet som ingår i en DM-serie (öppen tävling)på lördagen. Gissa var? Ja, på Björköfjärden. Jättesynd att det ska krocka. //Micke W