tisdag 10 januari 2012

Kula på Gopen

Kanske var det den kyliga morgonen som gjorde att det bara kom 16 pimpel entusiaster då Borlänge körde en pimpelkula på Gopen i lördags, men det blev en fin dag och fisken nappade ganska bra, även om man skulle ha lite tur med hålen.

Så här glad blev jag i alla fall när jag vann på 8.4 kilo.På lördag börjar DM-serien, och först ut är Byrviken i Siljansnäs.
Kan ju alltid hoppas att formen håller i sig.

På söndag kör vi första KM tävlingen ( ring telesvar på lördag kväll för tid och plats ), och jag hoppas att det ska både nappa bättre och vara bättre före på den här sjön än det var på Årbosjön som jag valde förra året.
Kom ihåg att det tävlas även i år om en kvarts gris som skänks av Björn Johansson, till den som har högsta sammanlagda vikten under KM.

Kommer även att få besök till helgen av två pimpelvänner från Motala som har svåra besvär av pimpelabstinens då isen inte vuxit till sig riktigt än i dessa trakter.

Skitfiske på er.

2 kommentarer:

Anders Nilsson sa...

Det var inga fel på Årbosjön ifjol.... :-)

Lars Jansson sa...

Tjena Anders !
Kan du säga ja, då märktes det vem som kunde fiska, du vann ju ganska överlägset :-)
Per visade mig dina varpspön, dom såg riktigt fina ut.
Vi var på Runn vid Hinsnoret idag, och jag varpade upp 3,8 kilo 17-grammare som räckte till vinst, men det bästa av allt var nog att klå S-O Holmberg på Runn, inte så jäkla lätt.
Vi saknar dig ute på isarna Anders