måndag 14 januari 2013

TRÄNINGSLÄGER Tjejer/Killar

Falubygdens Sportfiskeklubb söker ungdomar med eller utan erfarenhet av pimpelfiske. Vårt yngre damjuniorlag är ännu inte fulltaligt, så tjejer som skulle kunna tänka sig att ställa upp på SM 2014 är välkomna att anmäla sitt intresse.

Innan det är dags att aspirera på en svensk- mästartitel, behöver deltagarna kvalificera sig genom att ställa upp på DM nu  i år.

Innan DM behövs det kanske lite träning.

Med början helgen 19-20 januari kör vi det första träningspasset någonstans på Runn. För att tjejerna skall ha lite motstånd söker vi även killar att mäta krafterna med.
Beroende på väderlek och deltagarintresse kommer vi att bestämma vilken av dagarna som passar bäst och fortsätta träningslägret helgen 26-27 januari och 2-3 februari.
För deltagande i SM  krävs medlemskap i Sportfiskarna vilket kostar 165:-. Medlemskap i klubben kostar 50:-. Förutom varma kläder och stövlar är det inte absolut nödvändigt att ha egen fiskeutrustning till att börja med, eftersom klubben och dess medlemmar har grejer att låna ut.

Anmälan görs antingen här på bloggen eller till peoliss@hotmail.com.6 kommentarer:

PEOLISS sa...

Vi avvaktar till 10-tiden innan vi beslutar om det är för kallt för fiske. Om inte är vi på plats i halvtolvtiden ute vid Stabergs båthamn (Kniva)

PEOLISS sa...

Med hopp om att solen kommer upp till 11.30 tiden gör vi ett första kort pass vid Staberg båthamn.

PEOLISS sa...

Lågflygande abborrar kan vara ett tecken på att det är dags att avbryta fisket och åka hem. Inte nog med att det var kallt, fisken ville inte nappa i första hålet heller! Det enda som tycktes lyfta humöret på tjejerna var abborrkriget, som utbröt sedan vi bestämt att det var dags att packa ihop efter en timme. Att kasta djupfryst fisk på varandra får bli punkt ett på agendan nästa gång vi träffas och diskuterar pimpelfiskets framgångsfaktorer.

PEOLISS sa...

Ser ut att bli lite väl kallt för fiske även på söndag, så jag kommer att ägna dagen åt avruskning av tävlingsområde inför Telia SM vid Källviken. Kommer att vara på plats i 11-tiden därute ifall någon får för sig att ta ett kort träningspass.
Förhoppningsvis har kylan lindrats till nästa helg.

PEOLISS sa...

Söndagens (3Febr) träningsläger förläggs till Sandviksviken i 11-tiden. Avtagsvägen vid Shell? Hosjö, förbi Mats bilar och ner till höger i en kurva.

PEOLISS sa...

Söndagens (3Febr) träningsläger förläggs till Sandviksviken i 11-tiden. Avtagsvägen vid Shell? Hosjö, förbi Mats bilar och ner till höger i en kurva.