lördag 14 januari 2012

DM-1Kul med en DM-serie, tre av fyra tävlingar räknas, synd bara att man blev tvungen att räkna bort den första.
Började mitt fiske efter vänstersidan vid Alviksvägbanken, förstog ganska snabbt att man gått fel.
En och en halv timme och 40 ( nästan ) tomhål och med 8 små borrar i skryllan begav jag mig med raska steg rakt över sjön mot gamla starten där det nappade lite bättre åtminstone.
Efter tre timmar och och 80 fiskar började man ana att det skulle gå åt h.....e, fick lite bättre mot slutet och avanserade till 150 fisk som vägde hela 2282 gram, men det räckte ju förstås ingenstans.
Grattis till alla er vinnare.
Hade i alla fall en trevlig kväll med pimpelnördarna Peter och Rickard från Motala och P-O som kom hem till mig och käkade lite tacos med tillhörande drycker.I morgon blir det KM på Liljan mellan Falun och Svärdsjö, lite bättre fiske hoppas vi på !

Gonatt :-)

4 kommentarer:

Mr Lilja sa...

Det har jag inte fått någon information om! Att ni ska ha Km PÅ mig!Nog för att jag är stor men nån måtta får det allt vara;-)

Lars Jansson sa...

På tal om Lilja :-)

Fleråriga örter med lök. Löken består av flera förtjockade lökblad eller fjäll och saknar lökskal. Stjälkarna är upprätta med blad. Bladen är vanligen strödda, men kan vara kransställda, skaftade eller oskaftade, lansettlika till smalt lansettlika. Ibland bildas bulbiller i bladvecken.

Källa: Wikipedia.se

Lilja sa...

Äntligen! Måste vara bulbiller jag lider av;-)

Lars Jansson sa...

Hmm,tror du dom går att agna med?
Skrapa löst några och ta med dig till DM-2 på Leran, vi behöver komma lite högre upp i resultaten både du å jag :-)